'KRC Genk wil oude bekende naar Cegeka Arena halen'

07 juni 2023 12:20

KRC Genk heeft aardig wat spelers die in de kijker lopen. Zo houden de Limburgers rekening met een vertrek van Mike Trésor.

Met Mike Trésor had KRC Genk de absolute assistkoning van de Jupiler Pro League in huis. Bij KRC Genk houden ze er stevig rekening mee dat hij deze zomer wel eens andere oorden zou kunnen opzoeken.

Daarvoor hadden de Limburgers al Alieu Fadera van Zulte Waregem op het oog, maar de concurrentie vanuit de Jupiler Pro League is bijzonder groot voor de jonge speler van de degradant.

Volgens Het Laatste Nieuws mikt Genk nu ook op Keita Nakamura van LASK Linz. De 22-jarige Japanner stond tijdens de voorbije wintermercato ook al hoog op het lijstje van de club, maar toen lukte het niet om hem binnen te halen.

In de Oostenrijkse Bundesliga scoorde hij dit seizoen in 31 matchen 14 goals en deelde hij ook 7 assists uit. Er is veel interesse echter voor de Japanner die drie jaar geleden ook even voor STVV speelde. Feyenoord en PSV zouden geïnteresseerd zijn. Zijn marktwaarde ligt op 5 miljoen euro.

Bjorn Vandenabeele

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord \\ PSV \\ KRC Genk \\ LASK Linz
 
 
Reacties.