'AC Milan kleeft minimumprijs op vertrek van Charles De Ketelaere'


Foto: © photonews 09 juni 2023 10:00

Charles De Ketelaere maakte vorige zomer de overstap van Club Brugge naar AC Milan. Met de deal was 35 miljoen euro gemoeid.

We zijn amper een jaartje ver in het vijfjarige contract van Charles De Ketelaere bij AC Milan, maar de Rode Duivel mag deze zomer hoe dan ook vertrekken bij de club uit de Serie A. Al moet daar wel de juiste prijs tegenover staan.

De Ketelaere beleefde een absoluut non-seizoen, waarbij hij vaak tevreden moest zijn met invalbeurten van niet veel meer dan een kwartier. Zijn eerste doelpunt voor AC Milan kon hij nog altijd niet scoren.

Met het vertrek van technisch directeur Paolo Maldini verloor hij deze week ook zijn belangrijkste fan. Trainer Stefano Pioli liet meteen weten dat De Ketelaere niet tot de plannen van de club voor volgend seizoen behoort.

Een uitleenbeurt behoort tot de mogelijkheden, maar ook een definitieve transfer. Als AC Milan 30 miljoen euro kan krijgen voor De Ketelaere, dan mag hij opkrassen, zo weet Het Laatste Nieuws te melden.

Wie een dergelijk bedrag op tafel wil leggen voor een speler die vorig seizoen weinig liet zien is maar zeer de vraag. Het worden nog spannende weken voor De Ketelaere én AC Milan op de transfermarkt.

Bjorn Vandenabeele

Serie A \\ AC Milan \\ België
 
 
Reacties.