'Hein Vanhaezebrouck drukt door en slaat toe in Jupiler Pro League: 3,5 miljoen euro transfersom'


Foto: © photonews 09 juni 2023 08:00

KAA Gent is druk in de weer op de transfermarkt. Het zou ondertussen een deal hebben met een nieuwe centrale verdediger uit de Jupiler Pro League.

KAA Gent slaat een belangrijke slag op de transfermarkt. Volgens Het Laatste Nieuws is de deal rond Tsuyoshi Watanabe helemaal rond. De 26-jarige verdediger wordt voor 3,5 miljoen euro, bonussen niet meegerekend, weggekaapt bij KV Kortrijk waar de impasse rond de verkoop van de club bijzonder groot blijft.

Watanabe is de duurste vertrekker ooit bij de West-Vlamingen door de deal met KAA Gent. Officieel is het nog niet, maar de transfer zou heel snel bekendgemaakt worden, zo klinkt het nog.

Watanabe is een fysiek enorm sterke pion. Hij speelde dit seizoen elke minuut bij KV Kortrijk. Precies wat Hein Vanhaezebrouck na een seizoen vol blessures bij KAA Gent nodig heeft. De trainer duwde stevig door om Watanabe binnen te halen.

Defensief kunnen de Buffalo’s echter nog de nodige versterking gebruiken. Met Andreas Hanche-Olsen en Michael Ngadeu verloor KAA Gent tijdens het seizoen al belangrijke pionnen. Ook Bruno Godeau is weg en het is uitkijken wat er gebeurt met Kamil Piatkowski, die gehuurd werd van RB Salzburg.

Bjorn Vandenabeele

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.