Voormalige speler van Antwerp en Club Brugge moet SK Beveren in de Jupiler Pro League brengen

09 juni 2023 21:20

SK Beveren kon juist niet de promotie naar de Jupiler Pro League afdwingen, maar wil zo snel mogelijk op het hoogste niveau spelen. Daar wordt nu de weg voor geplaveid.

SK Beveren kon zich vorige zomer versterken met Sander Coopman. De Belgische middenvelder die zowel bij Club Brugge als Antwerp werd bestempeld als een beloftevolle speler kon zich door omstandigheden daar nooit doorzetten. 

Bij Antwerp hielden twee zware knieblessures hem meer dan twee jaar aan de kant. Hierdoor kon SK Beveren hem transfervrij oppikken. Al gaven de Waaslanders hem het voordeel van de twijfel met een contract van één seizoen. Coopman kon na een lange inwerkperiode zich in de ploeg knokken en toonde zich snel als één van de sterkhouders. 

Met zijn 18 wedstrijden waarin hij viermaal tot scoren kwam en vijf assists gaf, was hij één van de grondleggers voor het sterke seizoen van SK Beveren in de Challenger Pro League. Deze sterke prestatie wordt nu beloond met een contract voor twee bijkomende seizoenen. Zo blijft Coopman nog op het Beverse middenveld dartelen tot medio 2025.

Bart De Vré

Antwerp \\ Club Brugge \\ SK Beveren
 
 
Reacties.