BREAKING: na Cercle Brugge, Genk en Chelsea heel nieuw avontuur voor deze spits


Foto: © photonews 06 juli 2023 09:30

In het verleden speelde hij bij onder meer Cercle Brugge en KRC Genk, nu heeft hij een nieuwe ploeg gevonden. En het is opnieuw aan de andere kant van het kanaal.

Iké Ugbo kennen we nog van bij KRC Genk en Cercle Brugge, waar hij in het verleden een aantal jaren speelde. Nu heeft hij een nieuwe ploeg.

Zijn team Troyes leent hem voor een jaartje uit aan Cardiff City. Heel wat Welshe media vroegen zich dan ook af wat ze van hem mogen verwachten.

In Cardiff zijn ze heel blij met de nieuwe deal van de Canadese centrumspits. Ugbo moet er voor de nodige doelpunten gaan zorgen.

Welsh avontuur

De Canadese international heeft een marktwaarde van drie miljoen euro volgens Transfermarkt. In het verleden was dat ooit nog vijf miljoen euro.

Bij Cercle Brugge scoorde hij 17 keer in 34 wedstrijden, bij Genk kwam hij tot 6 goals in 25 wedstrijden. Verder kwam hij ook uit voor de beloften van Chelsea, Roda JC en Barnsley onder meer.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Champions League \\ KRC Genk \\ Cercle Brugge \\ Chelsea \\ Cardiff City \\ Troyes
 
 
Reacties.