Droomtransfer van Loïs Openda staat op de helling


Foto: © photonews 09 juli 2023 19:30

Loïs Openda is gegeerd op de transfermarkt, al zorgt de houding van RC Lens er wel voor dat een transfer heel moeilijk begint te worden.

Openda kende een prima debuutseizoen bij RC Lens en dit zorgt ervoor dat er de nodige interesse is in de kersverse Rode Duivel. Dankzij een doorverkooppercentage dat Club Brugge afdwong bij de transfer kunnen zij ook nog langs de kassa passeren, maar de houding van RC Lens houdt dit voorlopig tegen. 

De Noord-Franse club wil Openda niet laten gaan. RB Leipzig heeft al tot driemaal toe een bod neergelegd bij RC Lens, maar zonder succes. Het laatste bod bedroeg 43 miljoen euro, maar zelfs dit werd geweigerd door de Fransen. 

Deze houding zorgt ervoor dat een mogelijke transfer op de helling komt. RB Leipzig zou hun vizier namelijk op een andere aanvaller richten. Ze vinden de houding van RC Lens te star en willen ook niet meer uitgeven dan dat hun laatste bod was. Volgens het Duitse Bild willen ze niet meer verder onderhandelen met RC Lens louter omdat er geen onderhandelingen mogelijk zijn. 

Zo ziet Openda mogelijk zijn droomtransfer naar de Bundesliga niet doorgaan. Anderzijds is de transfermarkt nog maar juist open en komen er nog opportuniteiten. 

Bart De Vré

Ligue 1 \\ RC Lens \\ België
 
 
Reacties.