'Marc Overmars voelde de bui al hangen, volgende bod op absolute sterkhouder op komst'

17 juli 2023 17:40

Antwerp pakte afgelopen seizoen de dubbel en dan komen heel wat spelers in de belangstelling te staan. Die wil Antwerp niet zomaar laten gaan, al lijkt er voor eentje wel een probleem op komst.

Antwerp wil komend seizoen opnieuw voor de prijzen gaan én zich ook kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Het wil zich daartoe ook nog graag versterken.

En aan de andere kant moet er ook nog steeds gehoopt worden dat alle sterkhouders zullen blijven. Voor eentje begint er dan toch wat aandacht te komen. Marc Overmars voelde de bui enkele dagen geleden al hangen: "De kans is groot dat hij zal vertrekken", klonk het in de krant.

Doelman Jean Butez speelde zich de afgelopen maanden in de belangstelling met zijn 27 clean-sheets in 42 wedstrijden. Burnley probeerde het, maar deed een veel te laag bod.

Nottingham

Antwerp wil hem niet voor een appel en een ei verkopen en heeft tijd bij het verkopen. Met Lammens hebben ze al een vervanger gekocht, dus ze hebben een stevige onderhandelingspositie.

Stuttgart en AS Monaco werden ook al genoemd de voorbije weken, volgens Forest Watch mag nu ook Nottingham Forest aan dat rijtje worden toegevoegd.

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Ligue 1 \\ Antwerp \\ Monaco \\ Burnley \\ Nottingham Forest
 
 
Reacties.