'Anderlecht blijft maar gaan en wil KAA Gent en Burnley loef afsteken voor trefzekere winger'

16 augustus 2023 07:20

RSC Anderlecht heeft al heel wat deals weten vol te maken deze zomer. Maar daar gaan ze niet mee ophouden, want ze willen meer. Veel meer!

Na het aantrekken van Mats Rits is het volgende dossier dat ze bij Anderlecht willen volmaken dat van de wingers. Mogelijk vertrekt Amuzu nog en dan moeten er zelfs nog meerdere flankspelers bijkomen.

Een oud dossier wordt alvast opnieuw steeds luider genoemd en dat is dat van Luis Palma, een Hondurees. Die speelt momenteel voor Aris Saloniki in Griekenland.

De linkerflankaanvaller maakte afgelopen seizoen 13 goals en gaf 8 assists in 36 matchen. De marktwaarde van Palma wordt momenteel geschat op zo'n 2,5 miljoen euro.

3 miljoen euro?

Glasgow Rangers, Leeds, Dynamo Kiev, KAA Gent en Burnley zijn maar een aantal van de kapers op de kust die de voorbije maanden werden genoemd. Toch is het Anderlecht dat nu de forcing voert.

De Grieken wilden zo'n vijf miljoen euro vangen, volgens Hondurese media zou het nu gaan om minstens drie miljoen. Paars-wit lijkt dat te willen ophoesten. Het dossier staat los van de eventuele huurdeal van Augustinsson. 

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Burnley
 
 
Reacties.