Jérémy Doku met eerste reactie na fantastische transfer: "Manchester City is het beste team ter wereld"


Foto: © photonews 24 augustus 2023 21:40

Jérémy Doku ronde woensdagavond zijn transfer van Stade Rennes naar Manchester City af. De Rode Duivel gaf zijn eerste interview als ploeggenoot van Kevin De Bruyne en is enorm enthousiast.

Jéremy Doku ronde zijn transfer naar Manchester City af. Dat kan u HIER lezen. Hij gaf zijn eerste interview als kersverse aanwinst van Pep Guardiola.

Pep Guardiola

“Dit is een geweldige dag voor mij, zowel persoonlijk als professioneel,” reageerde de 21-jarige Belg. “Manchester City is het beste team ter wereld, dus om bij hen te komen is iets heel speciaal voor mij en mijn familie. Ik ben een jonge speler die nog veel moet leren en verbeteren. Door met Guardiola, zijn staf en zijn topspelers samen te werken, zal ik een veel betere speler worden. Daar ben ik zeker van”, zegt Doku.

Manchester City

“Het was geweldig om City vorig seizoen bezig te zien. De treble winnen is het allermoeilijkste in het voetbal en het is gelukt. Je kunt je niet voorstellen hoe spannend het is om bij dit team te komen. Ik kan niet wachten om te beginnen. Hopelijk kan ik de fans blij maken”, reageert een enthousiaste Jérémy Doku.

Vol lof over Jérémy Doku

“Jérémy is een jonge energieke speler en ik ben zo blij dat hij zich bij ons voegt”, reageerde sportief directeur Txiki Begiristain. “Qua intrinsieke eigenschappen heeft hij alles wat een vleugelspeler nodig heeft. Hij is razendsnel en kan enorm goed zijn man uitschakelen. Ik geloof echt dat hij zich door de samenwerking met Pep en de technische staf hier bij City zal ontwikkelen tot een aanvallend talent van wereldklasse.”

Bart De Vré

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Manchester City \\ Rennes \\ België
 
 
Reacties.