'Rennes schept duidelijkheid in transferdossier van Arthur Theate'

30 augustus 2023 13:30

Het blijft hard gaan voor Arthur Theate. Na alweer een knap seizoen staat hij duidelijk in the picture op de transfermarkt.

De carrière van Arthur Theate blijft lezen als een sprookje. Van een ongewenste speler die transfervrij kon vertrekken bij Standard naar een Rode Duivel waarvoor ploegen 30 miljoen euro willen bieden.

Stade Rennes kreeg een mooi voorstel van RB Leipzig voor Theate. Een huurovereenkomst voor één seizoen, met een verplichte aankoopoptie volgende zomer van 30 miljoen euro. De Franse club is hier echter niet tevreden mee.

Volgens Het Nieuwsblad zitten de onderhandelingen muurvast en komt er geen oplossing meer uit de bus om de transfer tegen 1 september rond te krijgen. Ook een mogelijke deal richting Al-Ittihad in Saoedi-Arabië zou niet doorgaan.

Theate ligt er volgens de krant alvast allemaal niet wakker van. Hij voelt zich goed bij Rennes en wil er gerust aan boord blijven. Hij heeft er nog een contract tot juni 2026 en wordt door Transfermarkt op 22 miljoen euro geschat.

Bart Vandenbussche

Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Rennes \\ RB Leipzig
 
 
Reacties.