Beerschot prikt op sociale media naar Tanja Dexters ... en krijgt boemerang meteen in het gezicht van supporters

15 september 2023 06:30

Beerschot heeft zich op de sociale media een keertje laten gelden en een prik uitgedeeld richting Tanja Dexters. Al hebben ze zelf ook meteen een boemerang moeten incasseren van een aantal supporters.

Tanja Dexters kondigde enkele dagen geleden aan te stoppen met haar account op OnlyFans, omdat volgers volgens haar enkel uit waren op seksueel getinte foto’s. Volgens velen net de enige of toch voornaamste bedoeling van OnlyFans.

Proximus kwam vervolgens met een tweet waarin het de draak stak met de hele zaak. En Beerschot volgde snel in dat spoor. Dat kan u zelf ook meteen zien middels onderstaande tweets die op X de revue passeerden donderdag.

Al snel kregen ze echter een boemerang te verwerken van een aantal supporters. Die stelden dat het eerder is dat de fans niet meer willen komen kijken omdat er geen voetbal te zien is.

Een heerlijke potje banter op de sociale media, moet kunnen natuurlijk. In de Challenger Pro League staat Beerschot met 6 op 9 voorlopig in de subtop van de klassering. Ze hebben ook nog een inhaalduel tegen Standard B voor de boeg.

Aernout Van Lindt

2e klasse \\ K Beerschot VA \\ SK Beveren
 
 
Reacties.