Ex-Rode Duivel in beeld? Nog geen witte rook voor nieuwe trainer bij Eendracht Aalst


Foto: © photonews 19 september 2023 12:20

Eendracht Aalst beleeft enkele turbulente weken. De club is op zoek naar een nieuwe trainer.

Eendracht Aalst werd deze zomer overgenomen door een Turkse investeerder, al vielen er heel wat financiële lijken uit de kast.

Sportief directeur Kevin Mirallas zag de club vorige week trainer Carl De Geyseleer aan de deur zetten, waardoor hij op zoek moest naar een nieuwe coach.

Maandag meldden verschillende kranten dat Guillaume Gillet de nieuwe trainer zou worden, maar die deal lijkt bijlange nog niet rond, zo schrijft La Dernière Heure vandaag.

Er zijn wel degelijk gesprekken aan de gang tussen Gillet en de ambitieuze ploeg uit tweede amateur, maar het water is voorlopig nog veel te diep.

Gillet is vooral op zoek naar zekerheid nadat hij bij de beloften van RSC Anderlecht bedankt werd voor bewezen diensten en zou niet helemaal overtuigd zijn. Eerder werd ook Mbark Boussoufa genoemd als mogelijke nieuwe T1.

Eendracht Aalst wil zo snel mogelijk de stap naar de Challenger Pro League zetten. De club haalde acht buitenlandse versterkingen, maar begon met 4 op 9 aan het seizoen.

Vorige week gingen de Belgische spelers in staking voor achterstallige lonen en vakantiegeld, maar hun nieuwe, buitenlandse collega’s toonden zich niet solidair.

Manuel Gonzalez

2e amateurliga A \\ Champions League \\ Antwerp \\ Barcelona \\ Eendracht Aalst \\ Ninove \\ Marokko
 
 
Reacties.