'Opbod kan beginnen: niet vier, maar minstens zes Europese topclubs sturen scout naar Jan Breydel voor goudhaantje'

21 september 2023 13:00

Club Brugge heeft met Antonio Nusa goud in handen. De kans dat hij deze winter al vertrekt bij blauw-zwart mag niet onderschat worden. De topclubs staan alvast in de rij.

Deze zomer sloeg Club Brugge nog een bod van 30 à 35 miljoen euro af voor Nusa. Het plan is en blijft om hem volgende zomer voor een nog hoger bedrag te laten verkassen uit Jan Breydel. Al zijn er mogelijk andere opties.

Zo staat een winterverkoop mogelijk ook op het verlanglijstje. Met een constructie waarbij Nusa eventueel toch nog voor de rest van het seizoen zou uitgeleend worden aan Club Brugge kan dat overigens ook een win-winsituatie zijn.

Nog meer gegadigden

Chelsea, Manchester United, Arsenal, Borussia Dortmund en PSV Eindhoven staan al op het lijstje van geïnteresseerde clubs voor de jonge Noorse speler. En er zouden nog wel eens andere gegadigden kunnen opstaan.

Volgens Ekrem Konur zijn er naast Chelsea en Arsenal ook scouts van Internazionale en Liverpool aangemeld om tegen Besiktas te komen kijken. Ook zij zouden daarbij vooral Nusa in de gaten komen houden.

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ PSV \\ Arsenal \\ Besiktas
 
 
Reacties.