Speelt Manchester City met vuur? 'Engelse grootmacht trapt tegen schenen De Bruyne door contractbespreking uit te stellen omwille van opvallende reden'


Foto: © photonews 28 september 2023 21:00

Speelt Manchester City met vuur? De Engelse topclub heeft de gepland gesprekken met Kevin De Bruyne over een contractverlenging voor onbepaalde duur uitgesteld. En daar kan de Rode Duivel niét om lachen.

Het contract van Kevin De Bruyne loopt na volgend seizoen af. Volgens de oorspronkelijke plannen stonden de besprekingen over een nieuwe overeenkomst gepland na de zomermercato. Volgens de agenda: nu. 

De Engelse media weten dat Manchester City de gesprekken voor onbepaalde tijd heeft uitgesteld. De Bruyne herstelt momenteel van een hamstringblessure. The Citizens willen zijn herstel en niveau afwachten vooraleer ze met een meerjarig lucratief contract op de proppen komen.

PSG? Of lucratief avontuur?

En daar kan De Bruyne niet om lachen. Meer zelfs: de 32-jarige Rode Duivel geniet concrete belangstelling van PSG, terwijl enkele Saoedische clubs met plezier héél véél geld betalen om hem naar het Midden-Oosten te halen. We herhalen de vraag: speelt Manchester City met vuur?
 

Manuel Gonzalez

Premier League \\ Ligue 1 \\ Manchester City \\ PSG
 
 
Reacties.