'Deze zes aanbiedingen legde Eden Hazard al naast zich neer'


Foto: © photonews 01 oktober 2023 21:00

Gaat Eden Hazard nog voetballen? Het ziet er meer en meer naar uit dat onze landgenoot een punt achter zijn carrière zal zetten.

Eden Hazard zette na het WK in Qatar een punt achter zijn carrière als international. Eind vorig seizoen verbrak hij ook zijn overeenkomst bij Real Madrid die normaal nog één seizoen liep.

Er werd meteen stevig gespeculeerd over waar onze landgenoot zijn carrière zou verder zetten, maar ondertussen zijn we al oktober en ging Hazard nog nergens aan de slag.

De aanbiedingen bleven niet uit aan het adres van de ex-Rode Duivel, de geruchten waren nog veel talrijker. Al kwam er bij een bezoekje aan de kapper in Londen wel wat informatie naar boven.

Iemand reageerde op een Instagrambericht van A Star Barbers dat niemand Hazard nog wou, waarop de kapper antwoordde dat Hazard hem verteld had dat hij zes aanbiedingen geweigerd had.

Volgens Het Nieuwsblad gaat het om aanbiedingen uit de MLS (Vancouver Whitecaps FC), vanuit Brazilië (Botafogo?), Turkije en Saudi-Arabië, alsook aanbiedingen vanuit Engeland (Crystal Palace) en Schotland (Glasgow Rangers).

Eden Hazard werd ook gelinkt aan ploegen in de Jupiler Pro League. Hier kan je nalezen over een mogelijke deal met Antwerp, maar ook Union SG kwam al ter sprake als mogelijke nieuwe werkgever.

Johan Walckiers

Champions League \\ Real Madrid \\ Napoli
 
 
Reacties.