Lotte Jansen wil verloren tijd inhalen: "Derby komt op ideale moment"


Foto: © photonews 18 oktober 2023 17:30

Na een weekje bekervoetbal zijn we opnieuw klaar voor voetbal in de Super League. Zulte Waregem is goed bezig en wil doorgaan op zijn elan.

Zulte Waregem wil dit seizoen play-off 1 halen en toonde de voorbije weken dat het toch wel knappe resultaten wist neer te zetten. En ook in de Beker van België bekerden ze ook vrij makkelijk door, na een 4-0 zege tegen Zulte Waregem B.

Nu wacht een duel met Club Brugge - Club YLA voor de vrienden - in een altijd pittige West-Vlaamse derby. Lotte Jansen wil er dan graag staan. De linksachter is helemaal terug, nadat ze vorig seizoen door blessures nauwelijks aan spelen toekwam.

Verloren tijd inhalen

In de zomer van 2022 kwam ze over van Standard naar Essevee, dit seizoen wil ze zich echt laten zien in de Super League bij de West-Vlamingen. "Voor ons komt de derby misschien wel op het ideale moment. De sfeer binnen de ploeg is top en we zitten in een positieve flow. Iedereen gaat voor mekaar door het vuur en dat merk je aan de resultaten", aldus Jansen in Het Nieuwsblad.

"Ik voel dat ik dicht tegen mijn topniveau aanleun. Ik heb extra veel honger om de verloren tijd goed te maken", is de verdedigster van Zulte Waregem duidelijk. 

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem
 
 
Reacties.