Super League: KRC Genk en KAA Gent delen de punten


Foto: © Louis Evrard 03 november 2023 22:45

In de Super League stonden op vrijdagavond al liefst drie duels op het programma. En dat leverde toch wel al heel wat spanning en sensatie op. Zo ook in Genk, waar de KAA Gent Ladies op bezoek kwamen.

De KRC Genk Ladies en de KAA Gent Ladies willen dit seizoen allebei play-off 1 halen. Die wordt ook dit seizoen met zes ploegen gespeeld en dus is punten pakken in dit soort rechtstreekse confrontaties zeker van staatsbelang.

Spanning, maar geen doelpunten in Genk

Beide ploegen trokken dan ook ten strijde in hun wedstrijd in de Super League. En dat leverde heel wat kansen op aan beide kanten. Maar gescoord? Neen, daar slaagden geen van beide teams in. 0-0 werd het zo in Genk.

Gent heeft nu 14 op 24 na acht speeldagen, Genk volgt met 11 op 24. Het kan Zulte Waregem dit weekend over zich heen zien springen en zo zakken naar de zevende plaats. Er zijn natuurlijk wel nog twaalf speeldagen na dit weekend. Op zaterdag is er ook de topper tussen Anderlecht en OH Leuven, volgende week is er bekervoetbal voor de ploegen in de Super League.

Aernout Van Lindt

KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.