Super League: KV Mechelen komt met geweldige comeback tegen Charleroi

In de Super League stonden op vrijdagavond al drie duels op het programma. In eentje daarvan werd het een echt prangertje tussen KV Mechelen en Charleroi. Met ook heel wat doelpunten tot gevolg.

Na vijf minuten werd het al 0-2 voor Charleroi, waardoor de Zebrettes op weg leken naar misschien wel hun eerste overwinning van het seizoen. Het zou echter helemaal zo'n vaart niet lopen, want de match keerde nog helemaal.

Bij de rust was het al 2-2 én stonden de bezoekers al met 10 tegen 11 te spelen na een rode kaart op het halfuur. En in de tweede helft ging Mechelen door op het elan. Ze wonnen de wedstrijd uiteindelijk nog met 4-2.

Ook op de sociale media waren ze bij Mechelen heel blij. Ze deelden dan ook maar wat graag hun overwinning als 'comeback girls'. Het kan ook een boost zijn naar de mannenploeg toe, die dit weekend een levensbelangrijk duel afwerken.

In de stand heeft Malinwa nu zes punten, terwijl Charleroi achterblijft met drie eenheden. Een stevige zaak dus van de Mechelaars. De kloof met de top-6 is op die manier ook een beetje kleiner geworden, al zal daarvoor ook gewonnen moeten worden van topclubs.