2 op 2 voor Club YLA: Club Brugge pakt alweer de prijs voor 'beste speelster van de maand'


Foto: © photonews 08 november 2023 19:30

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder geraakt. En dus was het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand oktober dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand oktober waren zoals elke maand alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

We gingen op zoek naar een opvolgster voor Davinia Vanmechelen, die namens Club YLA de prijs voor de maand september wist te pakken. En het moet duidelijk zijn: bij blauw-zwart is er een mobiliseringsgolf ontstaan.

Covent pakt de prijs

Ook in oktober vielen de meeste stemmen namelijk op een speelster van Club Brugge. Deze keer niet voorin, maar wel achterin. De jonge doelvrouw Jorijn Covent is er met de prijs voor de maand oktober vandoor gegaan.

Blauw-zwart doet het prima dit seizoen in de Super League en kietelt bij de groten. In oktober werd met 0-2 verloren van KAA Gent Ladies, 0-1 gewonnen bij Zulte Waregem en 2-1 gewonnen van Standard de Liège in de Beker van België. 

Aernout Van Lindt

Dames OHL \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.