Vrouwen Anderlecht verkopen truitjes voor het goede doel


Foto: © Louis Evrard 09 november 2023 22:15

RSC Anderlecht verloor afgelopen week in de Super League met 1-3 van OH Leuven. Maar ze gaan mogelijk wel nog flink cashen op die wedstrijd. Voor het goede doel weliswaar.

RSC Anderlecht heeft beslist om een aantal truitjes te verkopen van de verloren wedstrijd tegen OH Leuven. Dat doen ze om het goede doel te steunen uiteraard. Het aantal truitjes waar je op kan bieden is echt wel uitgebreid te noemen.

Momenteel is er via Matchwornshirts al meer dan 2000 euro ingezameld voor het goede doel. De actie loopt bovendien nog een dag, dus er kan zeker nog wel wat geld gaan bijkomen. Het duurste truitje is voorlopig dat van de jonge spits Lore Jacobs.

Meer dan 2000 euro

Dat shirt staat momenteel al op 190 euro. Tine De Caigny en Sarah Wijnants staan ondertussen op 139 euro, de rest volgt nog wat lager. Het minimumbod dat je kan plaatsen is er eentje van 89 euro, daarboven gaat het per 25 euro naar boven.

Als de actie zaterdagmiddag afloopt, kunnen we ook de totale som bekijken. Mogelijk gaan we dan nog naar een hoger bedrag.

Bart Vandenbussche

Anderlecht
 
 
Reacties.