Deze naam mag je al zeker schrappen om Vanheusden te vervangen bij Rode Duivels

14 november 2023 08:00

Zinho Vanheusden werd opgeroepen door bondscoach Domenico Tedesco. De speler van Standard moet door een blessure echter afhaken.

Vrijdag maakte bondscoach Domenico Tedesco zijn selectie voor de Rode Duivels. Hij werd een beetje verwacht op het lijstje van de Duitser en kreeg ook zijn plaatsje. Zinho Vanheusden was weer Rode Duivel.

Maandag werd echter duidelijk dat de speler van Standard geblesseerd moet afhaken voor deze interlandbreak. Het is dan ook uitkijken wie Domenico Tedesco als vervanger zal oproepen voor de geblesseerde Vanheusden.

Eén naam die viel was Koni De Winter. Hij meldde zich maandag al bij de Jonge Duivels, maar zal ook daar niet in actie komen. Het Laatste Nieuws meldt immers dat hij mogelijk vandaag al onder het mes gaat.

De Winter liep afgelopen weekend een neusbreuk op tegen Hellas Verona en een operatie is noodzakelijk. Drie dagen rust zou voldoende moeten zijn, daarna zou hij weer kunnen voetballen.

De wedstrijd tegen Schotland met de Jonge Duivels of tegen Servië met de Rode Duivels komt dan ook te vroeg. Tegen Spanje, met de beloften, zou De Winter wel nog spelen.

Bjorn Vandenabeele

Jupiler Pro League \\ Standard \\ België \\ Servië \\ België
 
 
Reacties.