'Transfer van Aster Vranckx valt plots helemaal in het water'


Foto: © photonews 14 november 2023 15:30

Aster Vranckx was vorige zomer op zoek naar een nieuwe club. Toch bleef onze landgenoot bij Wolfsburg.

Aster Vranckx is sinds de zomer van 2021 speler van het Duitse VfL Wolfsburg. Onze landgenoot heeft er nog een contract tot 2025.

Hij werd vorig seizoen nog uitgeleend aan AC Milan, maar keerde deze zomer naar Duitsland terug. Omdat hij weinig speelkansen verwachtte keek hij uit naar een nieuwe uitleenbeurt, maar uiteindelijk kwam die er niet.

Ondertussen gaat het een pak beter bij VfL Wolfsburg. Hij speelt de nodige minuten en afgelopen weekend kreeg hij zelfs de voorkeur op kapitein Maximilian Arnold. Deze nieuwe wending is een streep door de rekening van PSV Eindhoven.

Zij probeerden afgelopen zomer al om Vranckx binnen te halen en zouden ook tijdens de wintermercato een poging ondernemen, maar dat zal nu wellicht niet gebeuren. De reden ligt voor de hand.

“Ineens is hij weer volledig aan het voetballen gekomen bij VfL Wolfsburg, dat voor hem dus een fikse prijs zal willen”, meldt het Eindhovens Dagblad. De vraagprijs zal dus te hoog zijn. De marktwaarde van Vranckx wordt door Transfermarkt voorlopig op 8,5 miljoen euro gelegd.

Bjorn Vandenabeele

Bundesliga \\ Eindhoven \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.