Zweedse club verrast Real Madrid, Bayern wint topper bij PSG

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ondertussen ook begonnen. En het leverde meteen een aantal interessante wedstrijden op. Ook op donderdag gingen we los met de tweede speeldag van de groepsfase.

Groep C

In groep C kon Ajax na de stunt tegen PSG niet opnieuw stunten. In Rome werd met 3-0 verloren, met doelpunten van Giacinti (2 keer) en Giugliano. Daardoor ziet het er nu al naar uit dat de poule een heel spannende gaat worden.

Bayern won op bezoek bij PSG en zo hebben de Parijzenaars wel stilaan een probleem dankzij hun 0 op 6. Eriksson zorgde voor het enige doelpunt uit de wedstrijd, dat al viel halfweg de eerste helft in München.

1. Roma 4
2. Bayern 4
3. Ajax 3
4. PSG 0

Groep D

In groep D kregen we te maken met een absolute stunt. Het Zweedse Hacken heeft 6 op 6 in de groep door een knappe overwinning tegen Real Madrid. Bruun had de Madrilenen nochtans snel op voorsprong gebracht, maar dankzij Kafaji en Kosola werd het na de rust nog 2-1.

Chelsea van zijn kant heeft er een hele droeve avond van gemaakt voor alle clubs uit Parijs. Sam Kerr pakte uit met een hattrick, goed voor een 4-1 overwinning alles bij elkaar.