'Deze twee Italiaanse traditieclubs praten nu al over zomertransfer met Rode Duivel én voormalige publiekslieveling van Anderlecht in de hoofdrollen'


Foto: © photonews 28 november 2023 07:00

Alexis Saelemaekers wordt dit seizoen door AC Milan verhuurd aan Bologna FC 1909. En het lijkt erop dat er deze zomer geen nieuw seizoen van zijn transfersoap zal komen.

Bologna FC 1909 heeft AC Milan reeds laten weten dat ze de huurdeal willen omzetten in een definitieve transfer. I Veltri beschikken over een aankoopoptie van elf miljoen euro, maar... ze gaan die optie niét lichten. 

CalcioMercato weet dat Bologna en Milan eerstdaags rond de tafel gaan zitten. I Rossoneri van hun kant beseffen dat elf miljoen euro te veel van het goede is. Bovendien willen ze Alexis Saelemaekers komende zomer definitief van de loonlijst schrappen.

Huurdeal

Daarnaast heeft Milan een oogje laten vallen op spelers van Bologna. Zo is de topclub geïnteresseerd in Joshua Zirkzee en Lewis Ferguson. Het lijkt er dus op dat een huurdeal voor alle partijen interessant kan zijn.

Johan Walckiers

Serie A \\ Champions League \\ AC Milan \\ Bologna
 
 
Reacties.