Dimitri De Condé wil transfer van El Khannouss tegenhouden: "Dat wens ik hem niet toe"


Foto: © photonews 30 november 2023 10:30

KRC Genk kon afgelopen zomer heel wat sterkhouders aan boord houden. Het is uitkijken of de wintermercato voor een exodus zorgt.

KRC Genk heeft enkele interessante pionnen lopen. Het is uitkijken of er aan uitgaande zijde tijdens de wintermercato veel beweging zal zijn.

Zo is er ook de nodige interesse voor Bilal El Khannouss, al zal het in januari wellicht nog te vroeg zijn voor een transfer en wacht hij tot volgende zomer.

“Maar dan moet hij blijven presteren en laten zien dat hij klaar is voor de volgende uitdaging,” zegt Head of Football Dimitri de Condé aan Het Laatste Nieuws.

Al moeten daarvoor ook de nodige centen op tafel komen. “Voor onze club kan die transfer enkel doorgaan aan de juiste prijs. Als Bilal er mee voor zorgt dat we dit seizoen schitteren, zal dat een transfer bevorderen. Zo niet, wordt het voor alle partijen complexer.”

15 miljoen euro lijkt zelfs te weinig. “Clubs zullen met een serieus bedrag moeten afkomen en dat is ook beter voor hemzelf. Als ze je als opportuniteit halen, word je veel minder serieus genomen en dat wens ik hem niet toe.”

Bjorn Vandenabeele

KRC Genk \\ Fiorentina
 
 
Reacties.