Tessa Wullaert blikt vooruit op clash met Nederland: "Sleutel gevonden tegen de toplanden"


Foto: © photonews 05 december 2023 10:30

De Belgian Red Flames speelden afgelopen vrijdag 1-1 gelijk tegen Schotland. En dus hebben ze kwalificatie voor de finale van de Nations League niet meer in eigen handen. Tegen Nederland kunnen ze wel minstens de tweede plek veiligstellen. Tessa Wullaert blikt vooruit.

Er wacht de Flames een pittige wedstrijd in en tegen Nederland, want in Tilburg strijden ze met de Oranje Leeuwinnen in de laatste groepswedstrijd van de Nations League. Ook Tessa Wullaert kijkt uit naar dat duel, al gaf ze eerder al aan dat ze weet dat het tegen Nederland beter zal moeten dan tegen Schotland.

"Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden. Nederland zal uit zijn op revanche en voor hen wordt ook het doelpuntensaldo nog van belang. We willen nogmaals van hen winnen, maar het zal zeker niet makkelijk zijn", aldus Tessa Wullaert bij Sporza.

Sleutel gevonden tegen toplanden

"We hebben de lat hoog gelegd voor de buitenwereld en voor onszelf. Die overwinningen zijn soms een samenloop van omstandigheden en ook in Nederland gaan we ook op die manier en met die insteek de wedstrijd in."

"We waren niet scherp genoeg tegen Schotland. Tegen de toplanden hebben we nu wel het geloof, de wil is er ook altijd. We hebben de sleutel gevonden om resultaten neer te zetten tegen de toplanden. iedereen is opnieuw een jaartje ouder."

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.