OH Leuven Ladies mikt op de titel: "Reactie op eerste verlieswedstrijd was goed"


Foto: © photonews 08 december 2023 14:10

OH Leuven was er de voorbije twee jaar dichtbij in de Super League, maar de titel vieren zat er tot op heden nog niet in. Dit seizoen zijn ze opnieuw goed begonnen én willen ze het tot een goed einde brengen.

Het team van OH Leuven is vrij hard veranderd, maar de start van het seizoen mocht er zeker zijn. Pas op speeldag 9 werd een eerste keer verloren, op speeldag 10 herstelden ze daarvan met een knappe zege tegen Zulte Waregem.

OH Leuven toonde reactie na eerste verlieswedstrijd

Op dat elan willen ze vrijdagavond ook doorgaan tegen WS Woluwe, om zo de ambitites toch wat kracht bij te zetten. "We toonden een mooie reactie tegen Zulte Waregem, met een collectief dat goed is omgegaan met de eerste nederlaag een week ervoor", aldus coach Jimmy Coenraets van de Leuvenaars.

"We hadden dat ook meegegeven en het is cliché, maar het is altijd belangrijk hoe je met een eerste verlieswedstrijd omgaat. De dames hebben iets meer laten zien en wat dingen rechtgezet. Als een jonkie dan ook scoort, dan is dat de kers op de taart", ging de oefenmeester verder bij DAZN

Aernout Van Lindt

Dames OHL
 
 
Reacties.