Operatie geslaagd, maar einde seizoen voor doelvrouw Standard


Foto: © photonews 13 december 2023 18:30

Standard was goed begonnen aan het seizoen in de Super League, maar heeft een dikke maand geleden wel een ferme domper gekregen in de Beker van België. De gevolgen waren groot, nu is er een operatie gevolgd.

Uittredend bekerwinnaar Standard ging er in de zestiende finales van de Beker van België uit op bezoek bij Club YLA. En dat was niet het enige slechte nieuws. Keepster Hillary Damman van Standard raakte in de wedstrijd namelijk zwaar geblesseerd.

Uit onderzoek is gebleken dat ze haar kruisband volledig heeft afgescheurd. De doelvrouw van Standard staat daardoor de rest van het seizoen aan de kant bij de Rouchettes. Ondertussen is de speelster onder het mes gegaan.

Geslaagde operatie voor Hillary Damman

"Operatie geslaagd. Laat gerust een woordje van steun achter voor Hillary", klinkt het onder meer in de post op de sociale media vanwege de Rouchettes. De echte revalidatie kan na deze operatie nu echt gaan beginnen.

Ook wij bij Vrouwenvoetbalkrant.be willen Hillary Damman veel sterkte wensen tijdens haar maandenlange revalidatie en we hopen op een spoedige terugkeer in 2024 op de Belgische voetbalvelden.

Aernout Van Lindt

Standard de Liège
 
 
Reacties.