Ajax en Hacken pakken opnieuw met halve stunt uit in Champions League voor vrouwen

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ondertussen ook begonnen. En het leverde meteen een aantal interessante wedstrijden op. Ook op donderdag gingen we los met de derde speeldag van de groepsfase.

Groep C

In groep C een nieuw stuntje voor Ajax Amsterdam, deze keer tegen Bayern München. Op bezoek in Duitsland werd een knap 1-1 gelijkspel geboekt, dankzij een doelpunt van Grant vlak voor rust. Zo werd de vroege voorsprong van Schüller ongedaan gemaakt.

PSG heeft zijn eerste punten in de groep beet, door met 2-1 te winnen van groepsleider AS Roma. Geyoro vlak voor en Katoto meteen na rust zorgden voor de overwinning. In de stand blijft het razend spannend halfweg.

1. Bayern 5
2. Roma 4 (+2)
3. Ajax 4 (-1)
4. PSG 3

Groep D

In groep D heeft het Zweedse Hacken opnieuw van zich laten spreken, deze keer met een scoreloos gelijkspel bij Chelsea. Daardoor blijven ze halfweg de poulefase met 7 op 9 aan kop in de groep.

Real Madrid moest in Parijs absoluut winnen om nog kans te maken op de volgende ronde, maar het ging met 2-1 onderuit. De eerste punten voor Paris FC, de 'kleine zus' van PSG toch wel een beetje.