Super League: Anderlecht boekt belangrijke en deugddoende zege tegen Woluwe


Foto: © Louis Evrard 16 december 2023 21:30

In de Super League stonden twee belangrijke wedstrijden op het programma op zaterdag. RSC Anderlecht had tegen Woluwe geen enkele andere mogelijkheid dan de drie punten pakken. En dat zou ook gaan lukken.

RSC Anderlecht speelde thuis tegen Woluwe een prima wedstrijd. Het won met 4-0 en pakt zo de volle buit die zeer nodig was. In de stand blijft de kloof met leider OH Leuven wel zeven punten, al zijn er natuurlijk ook nog play-offs.

Amélie Delabre breekt match open met knappe hattrick

Amélie Emma Delabre was de heldin van de zaterdagnamiddag. Ze zorgde voor een geweldige en zuivere hattrick in de eerste helft, waardoor de wedstrijd bij de rust eigenlijk al was gespeeld: 3-0, een zeer stevige uitgangspositie.

Na de pauze wist de ingevallen Lore Jacobs de eindcijfers vast te leggen. Voor Woluwe een nieuwe zware nederlaag, zij blijven samen met KV Mechelen en Charleroi in de onderste regionen van het klassement kamperen. De kans dat zij nog play-off 1 halen wordt stilaan onbestaande, voor Anderlecht lijken die play-offs ook dit seizoen het verschil te moeten gaan maken.

Aernout Van Lindt

Anderlecht \\ Fémina White Star
 
 
Reacties.