33 op 33: Bredene (en Machteld Vandenbroucke) blijven indruk maken in 2A met nieuwe vlotte zege en hattrick


Foto: © photonews 18 december 2023 15:45

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Enfin, het is te zeggen: het is eigenlijk de speeldag van een weekend geleden. Ondertussen is het namelijk winterstop in tweede nationale, maar u had van ons nog de laatste speeldag voor het winterreces tegoed.

Bredene trekt alvast zonder verliespunten de winterstop in. Op speeldag 11 hebben ze hun elfde overwinning van het seizoen beet: 33 op 33. En hoe! Tegen Mazenzele-Opwijk werd met liefst 6-2 gewonnen.

35 goals in elf wedstrijden voor Vandenbroucke

Machteld Vandenbroucke zorgde voor een hattrick en zit zo aan 35 doelpunten in elf wedstrijden voor de kustploeg, op een totaal van 56 gemaakte doelpunten is dat een bijzondere productie. Ook Shauny Hillewaere (2x) en Tine Blomme scoorden deze keer. 

Borsbeke blijft tweede in de stand op vijf punten van de leider. De Oost-Vlamingen wonnen met 0-4 bij de RWDM Girls, met doelpunten van Charlotte Van Ishoven, Camille Vanhoorne-Ramboer en Bridget Broekaert (2x). 

Ook Herent, Staden en Drongen wisten de drie punten te pakken, terwijl Wolvertem-Merchtem en Leeuw Brucom het op een 2-2 gelijkspel hielden.

Het overzicht:

{INSERT_MATCHDAY}

Aernout Van Lindt

Bredene
 
 
Reacties.