"Er kijkt meer volk naar die dikke, dronken mensen dan naar Rode Duivels": het jaar anders bekeken, ferme voorspelling richting Gouden Schoen

01 januari 2024 11:30

Het jaar 2023 zit er (zo goed als) op. Hoog tijd om dus even flink terug te blikken, met een aantal mensen die het allemaal dagelijks opvolgen. En die ook een opvallende mening hebben over een aantal zaken.

Frank Raes voorspelt de Gouden Schoen voor Toby Alderweireld. Volgens hem zou dat ook een terechte winnaar zijn: "Zeker op basis van de eerste stemronde. Bovendien levert de kampioen meestal ook de Gouden Schoen", aldus Frank Raes.

Gouden Schoen voor Toby Alderweireld?

"Cameron Puertas vond ik ook uitstekend een heel jaar door. Jonge gasten als Vermeeren, El Khannouss en Fofana lieten ook wel wat zien, maar de Gouden Schoen mag echt wel naar Toby", is de gewezen presentator van Extra Time duidelijk in Het Nieuwsblad.

Jean-Marie Dedecker? Die had dan weer iets helemaal anders te zeggen over darts: "Ik word persoonlijk zot van al die dikke, dronken mensen. Maar blijkbaar kijken er meer mensen naar darts dan naar de Rode Duivels."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ België
 
 
Reacties.