Vrouwen Anderlecht aan de bak tegen toptegenstander


Foto: © Louis Evrard 03 januari 2024 10:50

De vrouwen van RSC Anderlecht willen er in 2024 eens te meer staan. En dus moeten ze de komende weken en maanden vol aan de bak. Om zich goed voor te bereiden is de volgende stap alvast gezet richting een vruchtbaar en interessant 2024.

Terwijl zowat alle mannenploegen op winterstage gaan naar Spanje of Turkije, zijn ook de vrouwenploegen al op weg in hun voorbereiding op de rest van het seizoen. Daarin wordt half januari begonnen met nog zes speeldagen in de reguliere competitie.

Strijd om play-offs begint met oefenmatch tegen Leverkusen

Daarna volgt de hoofdmoot, met play-off 1 voor zes ploegen na halvering van de punten. Alles is dus nog mogelijk, ook voor RSC Anderlecht. De hoofdstedelingen staan momenteel gedeeld derde, maar willen wel net als de voorbije jaren de titel vieren en dus OH Leuven en Standard nog voorbij gaan.

Om zich terdege voor te bereiden is er alvast een extra oefenwedstrijd ingelast. Er zal gespeeld worden dit weekend. En niet zomaar tegen de eerste de beste tegenstander, maar wel tegen een Duitse topclub. Bayer Leverkusen wordt op 6 januari namelijk sparringpartner van paars-wit. De wedstrijd kan vanaf 14 uur ook gevolgd worden op Mauve TV.

Bart Vandenbussche

Anderlecht
 
 
Reacties.