Vrouwen Anderlecht halen nieuwe keepster uit ... Finland


Foto: © Louis Evrard 03 januari 2024 19:30

Bij RSC Anderlecht moest men op zoek naar een vervangster voor Seraina Friedli, die besloot om de handschoenen aan de haak te hangen. Nu is er een nieuwe doelvrouw gevonden voor de ploeg van paars-wit in de zoektocht naar een zoveelste opeenvolgende titel.

Milla Majasaari is de nieuwe doelvrouw van de vrouwen van RSC Anderlecht. De 24-jarige Finse keepster komt over uit de Zweedse competitie, waar ze uitkwam voor IFK Uppsala in de Zweedse hoogste klasse Damalsvenskan.

Majasaari heeft al de nodige ervaring weten op te doen in het buitenland en kiest nu dus voor een avontuur in België, waar ze de pas gestopte Seraina Friedli moet helpen doen vergeten. Anderlecht staat voorlopig gedeeld derde in de Super League en wil ook dit seizoen kampioen worden.

"Ik ben erg blij dat Milla de groep vervoegt. Ze is een getalenteerde doelvrouw, die ondanks haar jonge leeftijd toch al veel ervaring heeft", is coach Dave Mattheus van paars-wit alvast een gelukkige oefenmeester met de komst van de Finse doelvrouw. Anderlecht heeft besloten om Majasaari het nummer 1 te geven in de selectie. 

Aernout Van Lindt

Anderlecht
 
 
Reacties.