'Club Brugge in de clinch met PSV en Bayern voor absoluut toptalent van nu al (meer dan) 5 miljoen euro'


Foto: © photonews 10 januari 2024 08:40

Club Brugge blijft het proberen om een absoluut toptalent naar Jan Breydel te halen. Om Jonah Kusi-Asare naar West-Vlaanderen te lokken gaan ze ver gaan. En ondertussen ook meteen onder meer Bayern München proberen aftroeven.

Club Brugge zit al een tijdje achter Jonah Kusi-Asare aan, een 16-jarige Zweedse aanvaller die momenteel het mooie weer maakt bij AIK Solna. Afgelopen zomer lukte het niet voor Vincent Mannaert & co om hem naar België te lepelen.

Deze winter zijn ze echter al een maandje bezig met nieuwe pogingen te ondernemen, al zijn er kapers op de kust. PSV Eindhoven roerde zich al, nu wil ook Bayern München een poging ondernemen en hem naar Duitsland loodsen.

Volgens Zweedse media willen ze tot 50 miljoen kronen op tafel leggen, omgerekend zo'n vijf miljoen euro. Bij AIK Solna hebben ze overigens wel oren naar een mogelijke transfer voor de jonge, boomlange spits (1.96 meter), ook al verlengden ze onlangs nog zijn contract tot 2026.

Veel speelminuten verzamelde hij nog niet bij de A-ploeg van AIK, maar iedereen is er ondertussen wel van overtuigd dat hij over enorme adelbrieven beschikt. Hij heeft momenteel een marktwaarde van 'amper' 300.000 euro volgens Transfermarkt, maar lijkt de komende jaren voor veelvouden te zullen worden verkocht.

Manuel Gonzalez

Bundesliga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Europa League \\ Club Brugge \\ PSV \\ Bayern München \\ AIK
 
 
Reacties.