Real Madrid met het schaamrood op de wangen na nederlaag bij vrouwen Chelsea


Foto: © photonews 25 januari 2024 15:15

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ondertussen ook volop bezig. En het leverde ook deze week een aantal interessante wedstrijden op. Ook op woensdag gingen we los met de vijfde speeldag van de groepsfase alweer.

Groep D

In groep D was Hacken na vier speeldagen nog steeds de verrassing. Als ze thuis tegen Paris FC voor een nieuwe stunt konden zorgen, dan was de kwartfinale een feit. Maar zover zou het niet komen, al blijven de Zweden wel op koers.

De wedstrijd tegen Paris FC eindigde zoals hij begon, met een 0-0 gelijkspel. En zo blijft Hacken met een puntje voorsprong op de Parijzenaars staan in de stand. Op de slotspeeldag zal dus pas de beslissing vallen.

Real Madrid opnieuw onderuit

In dezelfde poule was het voor Real Madrid alle hens aan dek, maar ook op bezoek bij Chelsea kon er opnieuw niet gewonnen worden. Met een 1 op 15 zijn de Madrilenen de grote ontgoocheling van deze campagne in de Champions League.

Reiten opende de score via de stip op het uur, na een snelle gelijkmaker van Athenea del Castillo was het een owngoal dat het verschil maakte voor Chelsea. Zij zijn zo meteen geplaatste voor de kwartfinales op het kampioenenbal.

1. Chelsea 11
2. Hacken 8
3. Paris FC 7
4. Real Madrid 1

Aernout Van Lindt

Chelsea \\ BK Häcken
 
 
Reacties.