1 op 18 in Champions League: Real Madrid verliest nu ook van Zweedse ploeg


Foto: © photonews 30 januari 2024 22:45

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ondertussen ook volop bezig. En het leverde ook deze week een aantal interessante wedstrijden op. Ook op dinsdag gingen we los met de zesde speeldag van de groepsfase alweer.

Groep D

In groep D is het doek gevallen. Chelsea was al geplaatst voor de kwartfinales, maar wilde met een overtuigende overwinning de groepswinst pakken. Het kon zo ook het Zweedse Häcken een handje helpen richting kwartfinales.

Op bezoek bij Paris werd vlotjes gewonnen. Kirby maakte er al 0-1 van na tien minuten, via Fishel werd het nog voor de koffie 0-2. Reiten en Mjelde dikten na de pauze zelfs nog aan richting 0-4, waardoor Chelsea vlotjes groepswinnaar werd.

Real Madrid opnieuw onderuit

In dezelfde poule was het voor Real Madrid al eventjes voorbij, maar na een 1 op 15 in eigen huis onderuitgaan tegen Häcken? Dat mocht echt niet gebeuren. Maar het gebeurde toch. De Madrilenen verloren dankzij een goal van Kafaji in eigen huis met 0-1. En zo blijft De Koninklijke moederziel alleen laatste achter.

1. Chelsea 14
2. Hacken 11
3. Paris FC 7
4. Real Madrid 1

Aernout Van Lindt

Chelsea \\ Real Madrid \\ BK Häcken
 
 
Reacties.