Extra oefenwedstrijd voor Rode Duivels op Belgische bodem richting EK bekend


Foto: © photonews 31 januari 2024 12:35

Het voorbereidingsprogramma van de Rode Duivels voor het EK krijgt steeds meer vorm. Zo liggen de twee oefenwedstrijden op Belgische bodem vast.

Op woensdag 5 juni om 20u30 spelen de Duivels in het Koning Boudewijnstadion tegen Montenegro. De tweede tegenstander was al gekend: Luxemburg. De wedstrijd wordt evenwel verplaatst naar zaterdag 8 juni. De aftrap wordt om 20u gegeven in het Koning Boudewijnstadion.

Montenegro – het nummer 70 op de FIFA-ranglijst – komt op woensdag 5 juni op bezoek in het Koning Boudewijnstadion. Beide ploegen speelden slechts één keer eerder tegen elkaar: in mei 2012 eindigde de confrontatie in het Koning Boudewijnstadion op 2-2. Kevin Mirallas en Eden Hazard scoorden voor de Duivels.

Uitzwaaiwedstrijd tegen Luxemburg verplaatst naar zaterdagavond

Op zondag 9 juni trekken de Belgen naar de stembus voor de Europese, federale en regionale verkiezingen. Daarom is er – in overleg met de stad Brussel en de mediapartners – beslist de oefenwedstrijd te verplaatsen naar zaterdagavond 8 juni. De aftrap wordt om 20u gegeven in het Koning Boudewijnstadion.

De ticketverkoop voor de twee oefenwedstrijden is ondertussen al gestart.

Bjorn Vandenabeele

België \\ Luxemburg \\ Montenegro
 
 
Reacties.