Komt er een héél speciaal laatste kunstje voor Lionel Messi? Argentijnse ster krijgt deze uitdaging aangeboden


Foto: © photonews 12 februari 2024 21:20

Jong Argentinië trekt komende zomer naar de Olympische Spelen in Parijs. De bondscoach droomt ervan om met goud aan de haal te gaan. En wie gaat er de jonkies op sleeptouw nemen?

Jong Argentinië won met het kleinste verschil van Jong Brazilië. Daardoor gaan La Albiceleste ten koste van De Goddelijke Kanaries naar de Olympische Spelen in Parijs. Pikant detail: Brazilië kan als regerend Olympisch kampioen de titel dus niét verdedigen.

De jonge Argentijnen worden geleid door... Javier Mascherano. De voormalige sterkhouder van onder meer West Ham United, Liverpool FC en FC Barcelona droomt ervan om goud te pakken in Parijs. En met dat doel hoopt hij enkele absolute sterren mee te nemen. 

"De deur staat wagenwijd open voor Lionel Messi", aldus Mascherano in de Argentijnse media. "Ik heb de plicht om hem te vragen, maar hij heeft het recht verdiend om zelf te beslissen om al dan niet in te gaan op de uitnodiging."

Wil Lionel Messi naar de Olympische Spelen?

De selecties voor de Olympische Spelen bestaan uit spelers onder 23 jaar, maar daarop zijn drie uitzonderingen mogelijk. "Ook Angel Di Maria heb ik gevraagd om met ons mee te gaan naar Parijs", besluit Mascherano. "Maar ook voor hem zal het afhangen van wat zijn verplichtingen op dat moment zijn."

Manuel Gonzalez

Argentinië \\ Inter Miami CF
 
 
Reacties.