Club Brugge-doelman Simon Mignolet is even het mikpunt van spot: "Nieuwe methode" vs "Ik kan hier mee leven"


Foto: © photonews 20 februari 2024 15:30

Club Brugge-doelman Simon Mignolet zal even wat spottende commentaren moeten incasseren. Zonder dat het te erg bedoeld is, maar hij krijgt wel een 'schwalbe' aangewreven.

Ook bij Extra Time hadden ze opgemerkt dat Mignolet ging zitten voor een blessure aan zijn rechterbeen, maar aan zijn linkerbeen 'behandeld' werd. Ondertussen kon ploegmaat Thiago van schoeisel wisselen. Mignolet gaf na afloop van de match eerlijk toe dat dat de reden was voor dit opvallende moment.

"Dat is een nieuwe methode van behandeling", lacht Arnar Vidarsson alvast. "Je brengt je lichaam in balans. Heb je links pijn, dan masseren we je rechts." Het kan natuurlijk wel belangrijk zijn om niet tijdelijk met een man minder te spelen. "Je zal maar net je roze schoentjes aan het aandoen zijn, terwijl er een tegengoal valt."

"En het is ook niet zo dat het betere schoenen waren", repliceert Gert Verheyen: een verwijzing naar de gemiste kansen van Thiago. Al tilt de ex-speler van Club Brugge niet zo zwaar aan de actie van Mignolet. "Ik vind het niet zo erg. Ik kan hier wel mee leven."

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ IJsland
 
 
Reacties.