Zijn Bayern München en Engelse topclubs te laat? 'Europese grootmacht opent debatten en wil Belgische aanvaller binnenhalen'

22 februari 2024 22:30

Loïs Openda lijkt deze zomer opnieuw een toptransfer te kunnen maken. De Rode Duivel scoort aan de lopende band bij de Duitse subtopper. En dat hebben de Europese grootmachten gezien.

Bayern München, Chelsea FC, Manchester United en Arsenal FC zaten de voorbije maanden al in de tribune voor Loïs Openda. De prestaties van de aanvaller spreken dan ook voor zich. Al moet het ook gezegd: geen van voorgenoemde clubs nam al concrete stappen.

Volgens de Franse media is dat echter wel het plan van PSG. De Franse landskampioen heeft Openda op de verlanglijst gezet. Les Parisiens kennen de aanvaller uiteraard van zijn periode bij RC Lens. Al hadden wij ook zijn prestaties in de Bundesliga niet durven voorspellen. 

Hoeveel moet Loïs Openda kosten?

Leipzig betaalde afgelopen zomer 38,5 miljoen euro voor de Rode Duivel. Volgens diezelfde Franse bronnen kan Openda bij Leipzig worden losgeweekt voor zeventig miljoen euro. Voor de volledigheid: Transfermarkt schat zijn marktwaarde vandaag op een slordige 55 miljoen euro.
 

Manuel Gonzalez

Premier League \\ Bundesliga \\ Manchester United \\ Arsenal \\ Chelsea \\ Bayern München \\ RB Leipzig
 
 
Reacties.