Rinkelt de kassa deze zomer voor Anderlecht? 'Na PSV en Frankfurt meldt Europese topclub zich in Brussel voor jeugdproduct'

26 februari 2024 21:00

Het transferdossier van Zeno Debast ligt opnieuw bovenaan de stapel op het bureau van Jesper Fredberg. De kans is héél groot dat de verdediger deze zomer een nieuw avontuur zal beginnen. Ook AC Milan komt zich opnieuw moeien.

AC Milan werd afgelopen zomer al aan Zeno Debast gelinkt, maar concreet werd het dossier nooit. I Rossoneri hebben de voorbije maanden echter gezien dat het jeugdproduct van RSC Anderlecht enorme stappen heeft gezet. 

Met andere woorden: Milan wil deze zomer een nieuwe poging wagen om Debast naar De Laars te halen. De 20-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2025, maar het is geen geheim dat het de bedoeling is van alle partijen om een transfer bespreekbaar te maken.

Behalve AC Milan zijn ook PSV en Eintracht Frankfurt nog steeds geïnteresseerd in Debast. Meer zelfs: beide clubs zaten rond de tafel met Jesper Fredberg, maar de vraagprijs van vijftien miljoen euro was voor beiden een probleem.

Wat wil RSC Anderlecht verdienen aan Zeno Debast?

Al zal dat prijskaartje deze zomer niét gedaald zijn. Integendeel. Transfermarkt schat de marktwaarde van de vijfvoudig Rode Duivel ondertussen al op dertien miljoen euro. Anderlecht hoopt dan ook dat enkele goede prestaties op het EK die cijfers naar boven zullen duwen.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Serie A \\ Nederlandse Eredivisie \\ Anderlecht \\ PSV \\ AC Milan \\ Eintracht Frankfurt
 
 
Reacties.