'Europese topclub doet Roberto Martinez voorstel voor volgend seizoen'

02 maart 2024 20:30

Roberto Martinez staat hoog op het verlanglijstje van heel wat clubs in Europa. Hij zou nu een concreet voorstel gekregen hebben van FC Barcelona.

Na zijn passage bij de Rode Duivels trok Roberto Martinez naar Portugal. Daar leverde hij meteen heel goed werk. In de kwalificatiecampagne richting het EK won hij met de ploeg van Cristiano Ronaldo al zijn wedstrijden.

De Spanjaard leverde zo zijn visitekaartje af en dat is ook heel wat Europese topclubs niet ontgaan. Volgens Goalve wil niemand minder dan FC Barcelona Roberto Martinez voor volgend seizoen binnenhalen, zo klinkt het.

FC Barcelona wil Roberto Martinez als opvolger voor Xavi

De Spaanse club zou al een voorstel aan Martinez overgemaakt hebben voor één seizoen, waarbij hij ook bondscoach van Portugal kan blijven.

Bij Barcelona zet Xavi na dit seizoen een stap opzij. Dat maakte hij vorige maand zelf bekend na enkele tegenvallende resultaten. Martinez zou één van de topkandidaten zijn om de job van trainer over te nemen.

De ex-bondscoach van de Rode Duivels zou nog niet gereageerd hebben op het voorstel. Volgens de eerste informatie zou hij willen wachten tot na het EK van Portugal deze zomer, maar of FC Barcelona zo lang zal wachten is maar zeer de vraag.

Bjorn Vandenabeele

La Liga \\ Athletic de Bilbao \\ Barcelona \\ België \\ Portugal
 
 
Reacties.