Hallo Tedesco? Loopt vervanger van Thibaut Courtois bij Rode Duivels gewoon in JPL rond? "Ik wil er heel graag bij zijn"


Foto: © photonews 02 maart 2024 15:30

Domenico Tedesco mag zich voorbereiden op het EK dat er deze zomer aankomt. Binnen iets meer dan drie maanden is het zover. Maar wie zal de bondscoach meenemen?

Wie zeker niet mee zal gaan is Thibaut Courtois. De doelman gaf aan dat hij nooit op tijd fit zou geraken voor het tornooi. Misschien maar eens in de eigen competitie kijken dan? Bij KRC Genk staat er alvast eentje te popelen om mee te mogen.

"Ik wil er heel graag bij zijn", geeft doelman Maarten Vandevoordt toe bij Het Laatste Nieuws. "De vorige interlandperiode wilden ze mij laten spelen bij de beloften - ik begrijp dat. De keeperstrainer belde mij en legde de situatie uit. Ze waren allemaal heel positief."

De Genkse goalie is ondertussen 22 geworden. Wordt het niet eens tijd dat hij mee mag onder Tedesco? "Ik denk dat het goed zou zijn voor mijn ontwikkeling als ik met de grote jongens zou kunnen trainen. Om bij te leren, om dingen op te pikken. Ik hoop het dus stiekem wel, ja."

Na dit seizoen trekt Vandevoordt naar RB Leipzig. Toevallig ook waar Tedesco aan de slag was voor hij bondscoach werd bij België. "De ex-club van de bondscoach, zeker? We zien wel, hé", besluit hij.

Brandon Morren

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ België
 
 
Reacties.