Oei, dit was niet afgesproken! 'Bayern-coach Thomas Tuchel moet in dit geval volgende week nog zijn koffers pakken'


Foto: © photonews 02 maart 2024 17:00

Dat het niet goed gaat met Bayern München weten we al wel iets langer. De Duitse topclub beleeft een minder seizoen en ziet hoe Bayer Leverkusen recht op een landstitel afgaat.

Omdat het niet loopt naar de verwachtingen, kwam Bayern München een tijdje geleden met nieuws. Coach Thomas Tuchel zou na dit seizoen stoppen als coach bij de club.

Wel maakte hij het seizoen nog af, werd door de club zelf gecommuniceerd. Maar nu zou het toch kunnen dat de coach al sneller zijn koffers mag pakken.

Volgens Florian Plettenberg, journalist van Sky Sports die zich focust op Bayern München, staat Tuchel voor een zéér belangrijke wedstrijd.

Wedstrijd tegen Lazio zal alles beslissen

Dinsdag neemt Der Rekordmeister het op tegen Lazio in de Champions League. De Duitsers moeten een 0-1 achterstand inhalen. 

Als Bayern zich plaatst voor de kwartfinales is er niets aan de hand en doet Tuchel het seizoen nog gewoon uit. Maar, als de kwartfinales niet bereikt worden, is de kans erg groot dat Tuchel meteen zijn koffers mag pakken. Dat is niet volgens de afspraak die gecommuniceerd werd door de club eerder dit jaar.

Het probleem is dat er niet meteen een 'top-interim' bij de club zit die het kan overnemen. Ook zijn er geen plannen om een werkloze coach aan te stellen. Bayern wil namelijk nog steeds Xabi Alonso na dit seizoen.

Brandon Morren

Bundesliga \\ Bayern München
 
 
Reacties.