Super League: WS Woluwe verschalkt Zulte Waregem, dat play-off 2 moet spelen


Foto: © Louis Evrard 02 maart 2024 21:10

In de Super League stonden op vrijdag al twee pittige duels op het programma. WS Woluwe speelde daarbij een duel tegen Zulte Waregem en vooral voor de bezoeksters stond er nog wel wat op het spel.

Zulte Waregem droomde nog van play-off 1, maar dan mocht het sowieso zelf geen misstap maken tegen hekkensluiter WS Woluwe en ook hopen dat Gent zaterdag zou gaan verliezen. Makkelijk is anders, maar toch maar eerst de eigen drie punten pakken?

Dat zou uiteindelijk zelfs niet gaan lukken, want de rode lantaarn verschalkte Essevee door te winnen met het kleinste verschil. In een gesloten wedstrijd was één doelpuntje genoeg voor de drie punten voor WS Woluwe.

Florine Carlier zorgt voor overwinning voor Woluwe tegen Zulte Waregem

Het was de ingevallen Florine Carlier die haar team de tweede zege van het seizoen bezorgde. WS Woluwe blijft laatste in de stand met zes punten. Het zal in play-off 2 nog twee keer Zulte Waregem tegenkomen, want zij zijn nu ook zeker van de strijd om plaats zeven.

Voor WS Woluwe zijn er nog zeven wedstrijden te spelen: eentje in de competitie en zes in de play-offs. Daarna stoppen de Brusselaars op het niveau van de Super League en zakken ze af naar de eerste nationale van het vrouwenvoetbal.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ Fémina White Star
 
 
Reacties.