🎥 De hoogtepunten van de inhaalspeeldag in de Super League


Foto: © photonews 08 maart 2024 14:30

In de Super League is er elke week opnieuw voetbal te bespeuren. En ook dit seizoen levert dat opnieuw leuke zaken op. Het overzicht in een video, uiteraard ook dit seizoen. Met dank aan de rechtenhouders.

Eleven Sports maakt sinds 2021 de beelden van de Super League en goot een en ander achteraf in samenvattingen. En die samenvattingen kunnen elke week opnieuw worden bekeken via de sociale media en youtube.

De belangrijkste fases uit de vijf wedstrijden in de Super League worden er onder de loepe genomen. Alle doelpunten staan op beeld en als toemaatje krijg je ook nog enkele reacties van de wedstrijden van speeldag 14 bij elkaar gebundeld - het ging om een inhaalwedstrijd.

Geniet mee van alle goals en hoogtepunten van deze speeldag. Het was sowieso alweer een erg boeiende wedstrijddag, waarbij diverse teams knappe dingen lieten zien. Uiteindelijk kregen we in de vijf wedstrijden samen niet minder dan 15 doelpunten te zien. 

Het was de voorlaatste speeldag . De strijd om de titel wordt stilaan bikkelhard, met Standard en OH Leuven als co-leiders. En ook op de volgende speeldag staan er opnieuw toppers op het programma, dus het gaat nog hard knallen!

Geniet mee van de beelden - opgelet, het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Aernout Van Lindt

 
 
Reacties.