Bal rolt opnieuw in Super League: wie gaat als leider de play-offs in?


Foto: © Essevee 08 maart 2024 11:10

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal na het interlandvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend al de 18e en tevens laatste speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Na een weekje interlandvoetbal zijn we er ook deze week opnieuw klaar voor.

Voor alle teams is het een laatste keer knallen, voor er bekervoetbal is volgende week. Daarna beginnen de play-offs in de Super League, ondertussen is al geweten welke ploegen in play-off 1 en welke in play-off 2 zullen spelen.

Zes ploegen die play-off 1 zitten zijn al langer bekend, spanning bovenin

OH Leuven en Standard hebben tot op heden beiden 40 punten in de Super League, RSC Anderlecht volgt op een puntje. De Leuvenaars ontvangt de KRC Genk Ladies, Standard trekt op bezoek naar Zulte Waregem.

RSC Anderlecht neemt het ook al op zaterdag op tegen Charleroi, op vrijdag staan er met Woluwe - KV Mechelen en Gent - Club Brugge nog twee duels op het programma. Club Brugge, Gent en Genk zijn ook al zeker van play-off 1, de vier andere teams spelen play-off 2.

Het overzicht:

{INSERT_MATCHDAY}

Aernout Van Lindt

 
 
Reacties.