City is bezig met de enige beslissing die Kevin De Bruyne uit Saoedi-Arabië kan weghouden


Foto: © photonews 08 maart 2024 12:20

Manchester City is dé succesploeg van de laatste jaren in de Premier League. Sinds de komst van Pep Guardiola zijn de Citizens bijna ongenaakbaar geworden. En daar willen ze op verder bouwen.

City is bezig met een contractverlenging voor Guardiola. Met de ploeg uit Manchester won hij al vijf keer de Premier League en vorig seizoen ook de Champions League. Zijn contract loopt echter nog tot juni 2025 en dus wil City weer rond de tafel gaan zitten.

Ze willen zijn contract verlengen tot 2027 en het is duidelijk dat de Catalaan daar ook voor open staat. Op de vraag of de wereld zal beseffen wat Manchester City de laatste jaren gepresteerd heeft antwoordde hij duidelijk: "Ik wil hier niet weg."

Goed nieuws ook voor Kevin De Bruyne. Die ziet zijn contract op hetzelfde moment als Guardiola aflopen en voor de 32-jarige middenvelder liggen er nu al megacontracten klaar in Saoedi-Arabië. De laatste tijd doet er ook het gerucht de ronde dat hij daar zijn neus niet voor zou ophalen.

Als er iemand is die KDB kan overtuigen om door te gaan, is het wel Guardiola. De coach heeft een heel goeie band met De Bruyne en geeft hem ook de rust die hij nodig heeft. 

Johan Walckiers

Champions League \\ Manchester City
 
 
Reacties.