Invalster bezorgt Standard drie gouden punten in strijd om titel in Super League


Foto: © Robert Absolonne Lardot 09 maart 2024 16:45

In de strijd om de titel in de Super League stonden dit weekend de laatste wedstrijden in de reguliere competitie op het programma. Standard kwam van de 'grote drie' het eerst in actie en kon zo druk zetten op OH Leuven en Anderlecht.

Als Standard de druk wilde opvoeren, dan moest het natuurlijk wel zelf gaan winnen op bezoek bij Zulte Waregem op zaterdagnamiddag. En dat zou geen makkelijke zaak gaan worden in het Regenboogstadion waar de match voor de gelegenheid werd gespeeld.

Essevee toonde zich een kranige tegenstander en lange tijd leek het er naar uit te zien dat de Rouchettes simpelweg niet tot socren zouden gaan komen. Tot Laura Sue Miller in minuut 93 als invalster alsnog voor de drie punten zorgde.

Ingevallen Laura Sue Miller zorgt voor het verschil voor Standard in Waregem

Standard is zo weer minstens voor eventjes alleen leider, al kan OH Leuven nog opnieuw op gelijke hoogte komen als het wint tegen KRC Genk Ladies. Sowieso worden het heel spannende momenten in de play-offs. 

Die beginnen binnen twee weken, dus na het bekervoetbal volgend weekend. Ondertussen is de kalender ook al bekend, aangezien alle tien de teams voor het slotweekend al wisten in welke play-off ze zouden terechtkomen. 

Aernout Van Lindt

Standard de Liège \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.